2 Ekim 2010 Cumartesi

seat saver.

''seat saver''. yer tutucu diyelim. tatillerde falan havuz başındaki veya plajdaki şezlongu bağlamak için kullanılan havlunun şehirli kardeşi. insanoğlundaki bu çakallığı sezen ürün tasarımcıları, sadece şezlongla veya havluyla sınırlı kalmayalım diye böyle bir girişimde bulunmuşlar.

havluyu şezlonga attığımız gibi bunlardan birini de toplu taşımada, sınıfta, kütüphanede, stadyumda, salonda, kısacası koltuk olan herhangi bir yerde, beğendiğimiz yeri tutmak için kullanabiliyoruz.

mesela tribündesin. erkenden gitmişsin. en güzel yeri seçip oturmuşsun. bi zaman sonra tuvalete falan gitmen gerekiyo. e bi de kurtlar sofrası, bi kalksan kapacaklar fıstık gibi yeri. n'apıyosun? daha önceden almış olduğun ve yanında getirdiğin bir adet ''seat saver''ı cebinden çıkarıyosun ve koltuğa yerleştiriyosun. gidiyosun, işini halledip dönüyosun. kafan zaten rahat çünkü sen orada değilken kimse hamle yapmıyo senin koltuğa. ''aayyy piiiiis burası!!'' diye çekip gidiyo. döndükten sonra da kimseyle, ''birader, orası benim yerimdi!'' muhabbetine girmiyosun. bence çok temiz.

hepimizin mini çakal olduğu bu dünyada başarılı bir ürün..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder